ES  |  CA

logo-aturem-la-invasio_gran
Atenció, emergència: Patim una invasió silenciosa. Fins a 12 milions de tones de plàstic acaben als nostres oceans cada any, ofeguen els ecosistemes, provoquen danys a la fauna i entren en la cadena alimentària.

Aturem la invasió un llibre informatiu perquè els més joves siguen conscients de les conseqüències de l’ús abusiu dels plàstics.

Els protagonistes d’aquest àlbum informatiu, la Greta i l’Aldo, han descobert aquesta invasió i necessiten la nostra ajuda. És el moment de passar a l’acció!

Amb aquest llibre podrem saber com va arribar el plàstic a les nostres cases, ara fa 150 anys, per facilitar-nos el dia a dia i com, la producció desmesurada i el consum indiscriminat de productes d’’un sol ús, genera monstres perillosos que acabaran amb la vida al nostre planeta.

Aturem la invasió es un àlbum informatiu de Raül Hurtado i Jose Ibáñez, amb il·lustracions de Claudia Mosquera, i editat per Andana Editorial.

Activitats de sensibilització

Per a centres educatius

Durant aquesta sessió formativa presentem dades i fets que no deixaran indiferent l’alumnat (ni tampoc els docents!) i de segur provocarà en elles i ells una reflexió sobre el seu paper actual, que afectarà irremeiablement el seu món futur.

Per a ajuntaments

Omplim la ciutat de monstres de plàstic en una acció de conscienciació pensada per motivar en els habitants de la població una reflexió sobre la quantitat de productes plàstics que ens envolten i provocar un posterior canvi d'hàbits en el seu ús i consum.

Per a més informació i contractacions pots telefonar al 670 02 84 60 o bé escriure a suc@sucestudio.com

Utilizamos las cookies propias y de terceros para realizar un análisis de uso de nuestra web. Al navegar por esta web aceptas nuestra    política de cookies.
Privacidad